Bike comparison
0

NUROAD HYBRID

GO-ANYWHERE
ADVENTURE

Er is niks mis met zo'n nu en dan een extra duwtje in de rug. Ook niet op een gravelbike. Vanaf nu kan dat ook, met dank aan de carbon frametechnologie van CUBE en de soepele maar krachtige trapondersteuning van Bosch. Dus gooi je been over het zadel en ga op avontuur. Wij zijn erbij.

NUROAD HYBRID C:62
SLT 400X

 

De Nuroad Hybrid C:62 SLT brengt je gravelritten naar een nieuw niveau. Dit is de beste, lichtste en meest veelzijdige gravelbike met trapondersteuning die we ooit gebouwd hebben. Carbon C:62-frame, Bosch SX-aandrijflijn, draadloos Sram XX/XX SL Eagle Transmission; hier valt niets meer aan te verbeteren.

FIETS TONEN

NUROAD HYBRID C:62
SLX 400X

 

ZIn in het ontdekken van nieuwe routes en wegen? Met de Nuroad Hybrid C:62 SLX komt dat helemaal goed. Met z'n lichtgewicht frame van C:62-carbon, de eveneens lichte Bosch SX-aandrijflijn en de zorgvuldig geselecteerde onderdelen – inclusief Sram GX Eagle Transmission – staat niets je meer in de weg.

FIETS TONEN

NUROAD HYBRID C:62
RACE 400X

 

Er valt nog zoveel te ontdekken en de Nuroad Hybrid C:62 Race is daarbij de gravelbike van dienst. Dankzij z'n geavanceerde carbon frame, lichgewicht Bosch Bosch SX-motor en zorgvuldig geselecteerde componenten zijn er geen beperkingen meer.

FIETS TONEN

NUROAD HYBRID C:62
SLX FE 400X

 

Geen beter avontuur dan een avontuur op twee wielen. En welke tweewieler is daar beter voor geschikt dan de Nuroad Hybrid C:62 SLX FE? Met hetzelfde lichte frame en dito motor en accu als de gewone uitvoering, maar dan met spatborden, bagagedrager en standaard. Dat geeft de toch al niet geringe veelzijdigheid een extra boost.

FIETS TONEN

NUROAD HYBRID C:62
RACE FE 400X

 

Wegen? Die hebben wij niet nodig. Bij de Nuroad Hybrid C:62 Race FE gaat een praktische uitrusting – spatborden, bagagedrager, standaard – samen met een lichtgewicht carbon frame en dito Bosch SX-motor en -accu. Avontuur is overal.

FIETS TONEN

5 Article
Filter
Filter

PACK
YOUR ADVENTURE.

PACK PRO SERIES

SHOW ALL BAGS